Made in Partium

Universitatea Creştină Partium, Facultatea de Arte, Departamentul de arte plastice se prezintă în Bucureşti cu trei proiecte în cadrul a două expoziţii care se vor vernisa

Universitatea Creştină Partium, Facultatea de Arte, Departamentul de arte plastice se prezintă în Bucureşti cu trei proiecte în cadrul a două expoziţii care se vor vernisa:

miercuri, 3 aprilie, ora 19.00 la Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti,
joi, 4 aprilie, ora 18.00 la Galeria UNA, str. Băiculești nr. 29

Bauhaus 100 – Cu ocazia centenarului Bauhaus Facultatea de Arte a anunţat un concurs tematic. În această secţiune prezentăm o parte din lucrările studenţilor realizate pentru a marca această aniversare. Bauhaus 100 este un proiect coordonat de Balázs Zoltán, șef Departament de arte plastice.

Proiectul PHOTOLUDENS cuprinde lucrările realizate în atelierul foto al studenţilor. La expoziţia din Bucureşti vizitatorii pot cerceta modificările de formă şi de context ale fotografiilor într-un spaţiu „ludic”. Fotografii care-şi pot modifica locul şi poziţia în funcţie de preferinţa privitorului. PHOTOLUDENS este proiectul lui Kovács Zoltán şi al studenţilor săi.

Art Generator este un atelier de promovare a talentelor, care funcţionează cu succes de câţiva ani în cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii Creştine Partium din Oradea. La Bucureşti vor fi expuse lucrări selectate din creaţiile realizate în acest atelier. Vizitatorii vor cunoaşte creaţiile de grafică publicitară, ilustraţiile multimedia, filmele experimentale şi prezentaţiile virtuale realizate de către studenţi. Art Generator este un proiect realizat de Antik Sándor şi studenţii săi.

 

buc kialt plakat final 01

forrás: www.partium.ro