Debreczeni Sándor - Torkos Márk Erik

Torkos Márk Erik a PKE MA első éves diákja Zilahon született, tanulmányait Szilágysomlyón végezte. Az egyetemi évei alatt kellőképp betekintett az alkalmazott és az autonóm művészetek irányzataiba. Jelenleg a kísérleti eljárások foglalkoztatják a legjobban a mozgókép, és az állókép világában egyaránt.  

150 lejes ösztöndíjat kap havonta Debreczeni Sándortól, aki szívesen támogatja az ifjúsági szervezeteket és partnerségi kapcsolatban áll a Nagyváradi Állami Egyetemmel, művészetis tanulóinak betekintést engedve a dekoráló műhely gyakorlati működésébe.

Debreczeni Sándor egyetemi tanulmányait a Nagyváradi Állami egyetem Politikai Tudományok szakán végezte.Az egyetemi évek alatt aktívan szerepet válalt a nagyváradi ifjúsági közéletben mint a Nagyváradi Magyar Diákszövetség elnöke és a mai napig kiemelt hangsúlyt fektet a fiatalok támogatására.

A Festinus nevű cégét 2009-ben alapította, amelynek a kezdetekor digitális nyomtatás, pólók és bögrék feliratozása volt a fő tevékenysége.

A cég mára egyike Nagyvárad legjobban felszerelt szitaműhelyeinek, és több ezer terméket tartalmazó palettával várja ügyfeleit.

debreczeni sandor 300x300Fb Img 1530964109989