A 18. Filmtett Workshop pályázati felhívása (2021)

A Filmtett Egyesület meghirdeti idei filmes alkotótáborának felhívását nyolc alkotócsoport számára. A workshop fő helyszíne a parajdi Urbán Andor Református Konferencia és Üdülő Központ, időpontja 2021. július 12–23. Az alsó és felső korhatár 18, illetve 30 év. A tábori részvétel pályázathoz kötött; nem kizáró jelentkezési feltétel a korábbi filmes tapasztalat megléte.

Mit kell beküldeni? Kattints a csoport nevére a részletekért:

A mentorok nevét a következő napokban tesszük nyilvánossá.

Pályázni a Filmtett Workshop honlapján kitöltött űrlappal és a szükséges egyéb dokumentumok (ld. alább) elküldésével lehetséges. Az élőszereplős csoportokba való jelentkezéshez szóló űrlapot itt találod. Az animációs csoportba való jelentkezéshez szóló űrlapot itt találod. Az űrlapok kitöltése előtt javasoljuk a csoportokra jellemző pályázati mellékletek gondos előkészítését.

A pályázat beküldési határideje április 20., éjfél. Eredményhirdetés május 21-én várható. A nyertes pályázók névsora látható lesz a Filmtett Workshop honlapján, de a döntésről személyesen (e-mailben) is értesítünk mindenkit.

Pályázati díj nincs, a nyári tábor részvételi díja 55 000 forint vagy 690 lej, a résztvevő lakhelyének megfelelően. Ez magában foglalja a szállás, a teljes ellátás, a felhasznált technika, valamint az oktatás összes költségét a tábor teljes időtartamára (nem tartalmazza az útiköltséget). Korlátozott számban, szociális alapon vagy a partner-tanintézmények (Sapientia EMTE, Partiumi Keresztény Egyetem) diákjaiként 30%-os részvételidíj-kedvezmény igényelhető a pályázati űrlapon.

További információtabor@filmtett.ro vagy +40-728-262023.
Adatok, fényképek és filmek az alkotótábor korábbi kiadásaiból: www.filmtettworkshop.ro

https://filmtettworkshop.ro/a-18-filmtett-workshop-palyazati-felhivasa-2021/?fbclid=IwAR0qpEcgOB7wJ5L88RFNUvSKeCf6KA7YZdCrdzd6-Oyk0qZItVday5GQTsc

filmtett