KULCSOKAT GYŰJTÜNK!

kulcs
Chiharu Shiota világhírű képzőművész egy különleges installációt hoz létre Szentendrén. Bárki részese lehet a műnek, aki április 17-ig elhozza régi, már használaton kívüli kulcsait és bedobja a gyűjtőládánkba. A közreműködést ingyenes kiállításlátogatási kuponnal jutalmazza a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum.

„Nagyon hálás lennék, ha Emlékeső című installációm számára elküldene pár régi kulcsot a Szentendrei Képtárba. Bármilyen kulcsnak örülök: a régi otthona kulcsainak, a ruhásszekrény kulcsainak, akármilyen ajtó kulcsának, bármilyen kulcsnak, amiről már azt sem tudja, mit nyit... Szívesen veszem, ha küld egy pár sort is a kulccsal: egy személyes történetet, amelyet megosztana velünk, vagy a kulccsal kapcsolatos emlékeit. A kulcsa az installáció része lesz, üzenete pedig bekerülhet a kiállítást kísérő katalógusba. Köszönöm szépen!” Chiharu Shiota

Az emlékeket, történeteket a következő e-mail címre várjuk: üzenetben az emlekeso@muzeumicentrum.hu-n, vagy kommentekben itt Facebook eseményünkben.

A kiállítás 2016. május 13. és október 16. között tart nyitva, keddtől vasárnapig 10.00 és 18.00 óra között, a Szentendrei Képtárban. (2000 Szentendre, Fő tér 2–5.)

A kulcsokat nem áll módunkban a felajánlóknak visszaadni.

A kulcsokért adott kupon a Chiharu Shiota Emlékeső című kiállításra a Szentendrei Képtár jegypénztárában ingyenes belépőre váltható be.

Gyűjtőpont: Partiumi Keresztény Egyetem, Képzőművészeti tanszék
Nagyvárad, Mihai Viteazu utca, 3. 
 

A kulcsgyűjtés 2016. április 17-ig tart, hétköznapokon 9-16 óra között. Kontakt személy: Bende Attila (tel. szám: 0740166135).

forrás: kmt.partium.ro